A night alone

Til å være første gangen med smaken av sitron så må hun si seg meget begeistret over hvordan hun hele tiden føler en sugende tiltrekkelse til å ta seg en slurk. Men bare en, kunne hende denne siste slurken fører til en ny slurk, for i hennes verden, skapt av henne selv mest sannsynlig ene og alene men med muligens hjelp fra samfunnets vræl, blir det aldri slutten. På å verken ta seg en ny slurk eller forget about it. It`s like magic. Fooled once, fooled twice and fooled for the fucking last time. Time will show and so will the ingefær if she cant stand against the addiction.

9eed5a54126f986b6814a1078f9a92ca

Music on, please.

11949848722015671592musical_note_nicu_bucule_01.svg.medYou know that I tried  to make you feel alright,  in the middle of the night I am yours to love

A neW BegiNnIng-or end, Your choice…

Bare denne siste gangen. Det lover hun. Selv om dette ikke gjelder sitron og ingefærteen så vet hun at det ikke er første gangen disse ordene har kommet ut av det mindre tillitsfulle hølet, midt i trynet, kaldt kjeften, munnen, eller hva man måtte ønske. Det har blitt sagt og brutt både titt og ofte, men denne gangen…

Hun kjenner motgangen stige idet tastaturet velger å `type inn avgjørelser som hun selv ikke er moden nok til å ta og være klar for men hun velger å tro. Bedre å prøve enn aldri å forsøke var det en gang en meget klok mann som sa. Eller var det en dame? Anyway…

Denne gangen blir den siste! Kniv i både halsen og magen om du vil. Låret også. Denne gangen blir den siste! Friselsenene er alt for store. She knows. Like mye som hun vet at det er nå som blir den siste. Never again, hører hun en stemme hviske forsiktig inn i det ene hølet, perfekt plassert på den ene siden av det tjukke huet.

Stemmen er fra en fornuftig og brysom dritt som ikke kan nevnes med ord og som sitter dypt inn i hjernebarken og iherdig forsøker å lede henne inn i en annen retning enn den hun nå er på vei inn i. Eller, veien har vært der hele tiden den men som en forvirret, avhengig sjel virker det som den ble akkurat ble lagt. Veien altså. Selv kjenner hun på gleden av å motsi dritten som har plaget henne lenge nok nå men som aldri vinner. Heldigvis for avhengigheten, uheldigvis for alt annet.

Hun kjenner hele kroppen fylle seg med en fantastisk, ubeskrivelig satisfaction mens musikken sprer seg inn i alle kroppens porer og høl.

 11949848722015671592musical_note_nicu_bucule_01.svg.med You know that I tried, I tried to make you feel alright, in the middle of the night I am yours to love.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s