Bombs Awaaay!!

889bomb

Det kunne ikke ha passet bedre! En anmeldelse. Det er en perfekt tid på året å få det på. Hun elsker jo januarmånedene, når tennene løper løpsk og tærne er like blå som himmelen på en klar dag.  Hun kunne ønske det var en anmeldelse på bloggen for da hadde hun ikke brydd seg om det var en god eller dårlig en. Men når anropet er fra politiet down the road, må hun bare riste av seg tanken for politiet kan umulig ha tid eller råd til å anmelde en blogg. Den dagen er ihvertfall den dagen hun setter seg frivillig ned i en rykende, fersk kubæsj som er varm.

Hun er farlig. Livsfarlig. Alle som kjenner henne vet det men de later som de er vennen hennes og holder redselen inni seg i frykt for at de er next. Hun føler på sin egen, lammende frykt når hun må innrømme for seg selv at gleden av å se kroppsdeler, hjernemasse og tarmer fly i løse luften som snøen på en vindfull dag, er årets gla`dag og høydepunkt. Men selv benekter hun dette. Tvert. Hun tenker spesielt på hvor flink hun var til å nekte når hun måtte avgi forklaring hos de i blå drakter som verken har tid eller råd til å anmelde en blogg. Eller er de svarte? Bilene er blå. Det vet hun. Kanskje bare litt blå men blå nok til å kalle de blå. Hun forventet ikke et møte med de, spesielt ikke på denne tiden av året for det er på denne tiden av året hun sitter inne. Hele tiden. Som bjørnen i et hi. Hun er glad for denne erfaringen tilfelle fengsling. Det kom som et hardt slag i trynet. Konsekvensene av slaget vil antakeligvis være at hun blir enda mer crazy-face enn det hun allerede var fra før.

12oz_ep002_08

Hun kom seg ihvertfall unna. Ihvertfall for nå. Som en luremus med ekstra pels. Luremuser liker ikke fengsler. Neste gang skal hun ikke skrive trusler på den fordømrede fjesboka. Fra nå av skal hun bruke bloggen, for alle bloggere kommer seg unna alt. Absolutt alt. Men hun må trå svært varsomt i gresset, spesielt nå som det er litt snø. Stille som en mus skal hun være og det burde ikke være noen problem siden musa har fått litt ekstra pels på flesket siden sist. Biler skal hun ihvertfall holde seg langt, langt unna. Snikende mus burde ikke være i nærheten av fine biler. Det vet alle som er mus. Også de med litt mindre pels.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s