Jeg eksisterer ikke noe mer

Hun hadde aldri hatt spesielt troen på hjelp fra organet kalt Staten, og tenkte på hvem som ved sine fulle fem ønsker sine syke tanker rabla ned i journaler som kan og vil bli brukt imot deg in the court of law. Men så var hun heller ikke ved sine fulle fem når hun uvfrivillig lot organet overta livet hennes på «Affekt 2» ved AHUS, etter et ikke-vellykket selvmordsforsøk i det hun ser på som Norges styggeste by. «Jeg eksisterer ikke noe mer. Hører dere!? Jeg eksisterer ikke noe mer!!» Hun ser en eldre dame med rød genser vandre i midtgangen idet sosionomen følger henne inn på det som skal være rommet hennes, inntil psycho-cellene i det tjukke huet er borte. Hun vet ingenting enda. Hun ønsker det ikke men psycho-cellene har faktisk opptatt hodet hennes såpass lenge at hun er redd dette rommet blir  permanent.

ddm03-2

«Jeg eksisterer ikke noe mer. Hører dere?! Jeg eksisterer ikke noe mer!!» Hun føler en viss sympati for damen i rød genser, samtidig som hun kjenner seg litt misunnelig av damens oppfatning av sin ikke-eksistens.Hun kunne ønske det var hun. Som ikke eksisterte noe mer. Spesielt nå. Skal jeg virkelig være her? tenker hun, mens hun kjenner angsten knyte seg i brystet. Virkningen av benzo`n begynner å gå over men på Ahus er ikke det noe problem. Rene godtebutikken for pillenarkomane og selvmordskandidater. Mas, mas, mas! Spørsmål meg her og spørsmål meg der… Hun forstår de bare vil hjelpe men hun er sliten nå. Sliten av å svare på vanskelige spørsmål om fortida. mange hundre, umulige spørsmål med glemte, diffuse svar, så de sammen kan finne en diagnose på henne slik at hun kan få riktig behandling for psycho-hodet  sitt. Men hun er ikke interessert i behandling i pilleform så lurer derfor på hva det andre alternativet er. Kanskje intravenøse endorfiner ville gjort susen. En pille her og en pille der. 7 om dagen er godt for magen. Take a pill and you`ll be fine.

Ensomhet. Hun føler seg ensom, fanget, skyldig, trist og redd. Sophie. Hun tenker på datteren sin, kjæresten sin, familien og vennene. Forstår ikke hvorfor hun er så ulykkelig og trist. Hun som er så heldig med så mange vakre mennesker rundt seg. Får vondt i magen. Vil bare hjem. Vil bare sove.

bio.sadie

«Jeg eksisterer ikke noe mer! Hører dere!? Jeg eksisterer ikke noe mer!?» Hun er vant til damen i rødt nå. Hun skriker det samme, dag ut og dag inn. «Jeg ser deg jeg. Du er jo her!» skriker hun ut tilbake til damen i rødt, i håp om at hun skal finne på noe annet å formidle. Damen i rødt reagerer ikke og fortsetter ropene sine. «Ta deg en pære!» Kathleen gikk bort til fruktskåla og overrekket henne en pære mens hun nesten fikk øyekontakt med den ikke eksistrende damen i rødt. Lady in red. Ikke like vakker som hun i filmen men rød er hun ihvertfall. Hun burde snart få på seg en ny genser. Kanskje det er sant. Kanskje hun ikke eksisterer noe mer. Hun tusler nedover midtgangen mot rommet sitt. «Jeg eksisteret ikke noe mer! Hører dere?! Hun tar et bit av pæra og forsvinner inn på rommet sitt.

Solen skinner men det er kaldt og masse snø. Det er fortsatt vinter ja. Hun sukker. Føler hun har vært innlagt en årstid men det er bare to uker. To uker med lovnader over hvor flott og fint alt skal bli fremover. Økonomisk rådgivning, psykolog. Alt skal bli bra nå, Kathleen. Slapp av. Hun ser pappa`n komme kjørende mellom en parkert politibil og ambulanse og slenger bagen på skulderen og går mot bilen. Med seg i bagen har hun resepter og 14 piller som hun ikke ønsker å ta. Hun føler seg rar og har masse urolige følelser som hun aldri før har kjent på. Disse pillene kan umulig være bra tenker hun, men hun skal være flink pike og ta de til riktig tid som avtalt. cartoon-pills-24114860 Januar, februar, mars, april… Der kom henvisning til psykolog. Ikke en dag for sent for piken som ikke overholdt avtalen til psykiateren. Hun sluttet nemlig med pillene for lenge siden. Hentet faktisk ikke ut resepten engang. Så mange ekle bivirkninger hun hadde kjent på når hun var innlagt. Hun synes det er merkverdig å få utdelt piller som kan gi økt risiko for selvmordstanker og handlinger. Hun glemmer nesten årsaken til hvorfor hun ble innlagt. Men man kan vel stole på ekspertene, kan man ikke? Hun kjenner et snev av tvil. Ikke et live snev heller. Redd for å miste seg selv enda mer.

Hun har alltid vært heldig å hatt et stort sovehjerte. Aldri et problem. Men etter et halvt år på testing av ulike antidepressive og psykopiller har hun til tider fått store problemer med å sove. Et ukjent fenomen hun helt klart kunne klart seg bedre uten. Savner å legge hodet på puta og sovne med en gang. Ikke lett å være en oppegående mamma når man ikke har sovet. Kathleen. Hvor ble hun av? Den blide, energiske Kathleen. Men det går fint. Hun har ikke lyst til å dø nå. Bare et ønske om å ikke eksistere.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s