Flukten fra virkeligheten

Når hun kommer hjem sitter hun å skjelver som et aspeløv. Akkurat som bestefaren sin med Parkinsons. Bare kanskje ikke like ille. Hun kjenner på fornemmelsen av å bli kvalt. Kvalt av en slange som er sleip som synden sjøl. Det eneste som kan få fornemmelsen til å forsvinne er hvis hun gir etter for slangens sleipe grep men hun vet at konsekvensene er verre. Slangen, som like gjerne kunne blitt kalt Satan, vil vokse seg enda større og sterkere enn sist og som de aller fleste vet, så er det ingen slanger som viser nåde. Spesielt ikke Satan.

Hun higer etter luft. Får ikke puste. Hun hører slangen hviske «Gjør det, bare gjør det, så skal jeg slippe taket på deg..» Hun kunne ønske hun var sterk nok, sterk nok til å ta tak i den og rive den i fillebiter mens hun skriker ALDRI MER SATAN! ALDRI MER!! Hun kjenner et lite snev av tilfredstillelse bare ved tanken på utførelse. Hun lukker øynene og forestiller seg en pågående kamp mellom henne selv og slangen. Kathleen vs. Satan – 1 – 0

images

Drømmen om å flykte fra virkeligheten har alltid vært skremmende nær og motbydelig god. Hun har aldri forstått hvorfor, men alltid trodd at hun hadde en viss formening. En formening om at hun tilhører en annen planet og tilfredstilt av konklusjonen. Men det var før. Før hun ble så syk at hun fikk tid til å tenke. Alle bør holde seg langt unna tenking. Og heldigvis er det ikke mange som har tid til det i samfunnets krevende tidsklemme. Først må du bli syk. Også kan du tenke. Du kan plutselig bli erklært sinnsyk når du begynner å tenke. Ikke bare av psykiatere og leger for plutselig er du sykdommen selv, der alle får hver sin unike mulighet til å stille en diagnose til alles andres latter og glede. Det er veldig viktig å både tenke og gjøre akkurat det samme som alle andre, så mennesker du overhodet ikke bryr deg noenting om, skal kunne si at du har røyka sokkene dine. De er nok spesielt rare de som sier det, siden de vet hvordan man blir av å røyke sine egne sokker.

slave-driver

Hun forsto ikke hvor syk verden var før hun ble syk selv. Plutselig hadde hun og verden en fellesnevner. Hun erklærte både seg selv og verden som sinnsyk, uten form for medlidenhet. Medlidenheten kom snikende men den kom for alle de som ikke var sinnsyke, de sinnsterke som alltid gjør som de blir bedt om. Regelryttere. Arbeidsmaur. Overalt. Stakkars maur. Hun tenker på hvor lang tid mennesket har hatt på å utvikle seg og kjenner skuffelsen brer seg over hele kroppen. Denne arten utvikler seg jo helt feil vei. Hun får plutselig så mange tanker, så mange spørsmål som hun aldri før har hatt. Verden, samfunnet, fellesskapet. Samfunnets destruktive system med alle slavene som ufrivillig bidrar og som ikke engang er i nærheten av å prøve å forstå, men som allikevel kjemper med sine nebb og klør for å forsvare systemet som ødelegger for alle. Tenk om alle hadde fått tid til å tenke, da hadde det ikke vært mange sokker igjen å røyke på.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s