SPINNVILL

Hun spreller som en liten fisk som har havnet på land helt ufrivillig. Med slørete hale og utstående øyne. Crazy-fish. Fiskum beisum. Sleip som en ål og tynn som ei flis. Flisa har satt seg fast i et spinn så tett og så stort at selve skapelsen av hele krasjonen ville vært en smule forvirret ved testkjøring. Hun har lenge hatt en formening om hvem skapelsen er men aldri innrømt det for seg selv. Spinnet er fylt av redsel men håp, tårer og latter, frustrasjon og sinne. Sorger, gleder, frykt, lengsler, kaos og forvirring. Spinnet er virkeligheten. Virkeligheten med SÅ mange ulike raser, årstider og værforhold at til og med Gud klør seg i hue. Hun lurer på hvor lenge hun har sittet fast her. Hmm, kan det være en hel årstid eller kanskje det er en hel livstid? Hun hermer etter Gud og klør seg i hue med fingerbitte negler som ikke lager en eneste ripe i barken.

Hun kan skylde på både en kløende Gud og en bitteliten hvermann når det kommer til hvem som skal ha støyten for at hun sitter fast i dette gigantiske spinnet hvor alt det negative ser ut til å fylle plassen. Det har hun også gjort. «Hvem skal ha skylden for crazy-face`s miserable liv og syke tanker!?!» roper hun inni seg selv. Men det var før. Nå har hun sprellet seg så dypt inn i nettet at de utstående øynene har poppet utenfor, kroppen har stilnet og hun ser klart hvem som burde stå foran dommeren med hammeren i hue.

Det er ikke bare henne som burde fått en hammer i skallen. Fremprovosert av en ganske så syk verden har hun latt seg påvirke av hva hun skal frykte, hva hun skal bli glad av, hva hun skal gråte av, hva hun skal lære, hva hun ikke skal lære. Hun prøver å få den uvitende hjernen sin til å forstå at det er kun hun selv som kan bestemme det. Det er hun selv som er skapelsen av sitt eget liv og det store spinnet som hun gang på gang fastner seg i. Det er hun selv som må bestemme hva hun skal frykte, hva hun vil lære, og hva som gjør henne glad.

Hun har lest boken og sett filmen «The secret» flere ganger enn hun har har bytta truse og selv om hun har benyttet seg av «hemmeligheten» og vet at den fungerer, sliter hun med å bruke den når hun lar seg så lett påvirke av alt annet.  Hun ville ihvertfall uansett forandret tittelen til «følelsens kraft» for den kraften er så sterk at ikke engang Hulken ville knekt knoden. Hun klør seg i hue igjen. Det hjelper ikke bare å tenke positivt. Man må føle gleden langt inn i sjela for at hemmeligheten skal fungere og når sjela er knekt fra barndommen av, er det en lang vei å gå for alle og enhver. Det er vanskelig å forstå hemmeligheten når du spreller som fisken og ikke bruker tid på å slappe av og tenke, uprovosert av aviser, TV og andre menneskers ord. Enhver som spreller som en fisk i spinnet blir vill. Spinnvill.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

2 thoughts on “SPINNVILL

  1. Fint Skrevet,godt og se noen skrive om dem, måtte alle hvile i fred,Mvh: Stian sin bror(Marius Larsen) og Far(Odd Arne Larsen.

    1. Hei, tusen takk for det. Haaper dere har det bra, husker dere veldig godt siden Stian motte dere foerste gangen da vi var kjaerester. Han var saa glad for aa bli kjent med dere..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s