I påvente

Hun sitter på det litt nye kjøkkenbordet, kjøpt på finnfucking.no med duftlys rykende inn i den lille nesa, orkideen hengende over hodet og snusen renne nedover tenna, mens hun tenker på hvordan samvittigheten gnager over at hun skylder de nysgjerrige vennene og fiendene hennes fortsettelsen på ”Barnevernets maktgrep – del 3”, siden de sistnevnte elsker å lese om klagekjerringa`s tragedier men at skuffelsen over en uventet pause, vil få det til å brenne i de fleste sine hjerter selv om hun kan trøste de med at det helt sikkert vil forekomme andre tårevåtende historier i mellomtiden.

Men herregud nysgjerrigperèr, fortvil ikke, fortsettelsen vil komme men CrazyFace føler at hun må gi en bitteliten pause til den stakkars ”finn fem feil dama” fra barnevernet & co siden de begynte å bli like forvirra som to nysluppa fjerter i en rød kurvstol, ettersom at de begynte å blande fiction med virkelighet og ikke lenger klarte å huske om de skulle refere etter bloggens galskaper eller det CrazyFace faktisk har uttalt seg om i faktiske møter.

 silence

Hun hadde ikke under sine villeste fantasier eller våteste drømmer begjært barnevernets interesser og ikke minst tid, til å både lese og reflektere over hennes patetiske blogg, men nå som det har blitt til virkelighet, mot hennes egentlige vilje, vet hun ikke lenger om det var en vill fantasi eller en våt drøm. Stille som i graven har det i hvert fall vært fra den kanten og hun undrer seg over om de frykter at sin egen sannhet vil komme opp for dagen eller om de har brukt såpass mye tid på bloggen at de rett og slett ikke har hatt tid til å verken skrive flere referater og ei heller bry seg om den virkelige verden.

Den nydelige prinsessa har i ettertid fått tid og lov til å både overnatte og være masse på besøk, spille stigespill og lage hytte med sin forferdelige mor og hennes fæle samboer, så en del kameler måtte nok både pedagogen og ”finn fem feil-dama” svelge siden det gikk imot alle deres anbefalinger og pedagogiske forskninger. For hennes snartkommende 6-åring har jo selvfølgelig ikke godt av å være med sin mor. Sammenlignet med de 74 kamelene denne galningen og hennes likesinnede har måtte både tygge og svelge, føler hun ingen anger over sin åpenhet, ærlighet og frekkhet. Whatsover. And it is not over until til crazyness har reist til enten nord, sør, øst eller vest.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s