Hennes første skudd

Hun går nedover veien som hun har gått så utallige mange ganger før. Alt er hvitt ute og kulda biter i kinnene hennes mens hun ser ned på den vakre jenta si som sover godt inntulla i vogna med en rosa, søt lue rundt et perfekt fjes. Hun kjenner seg nesten litt stolt nå. Stolt over datteren, stolt over et samfunn som kan og skal beskytte henne. Hun nærmer seg helsestasjonen og håper tulla skal våkne snart så hun slipper å vekke henne. Hun er jo så søt når hun sover.

Hun har ikke tenkt over hva det er i sprøytene som skal injiseres i de myke, tykke, gode lårene til den friske, fine babyen sin. Hun vet ikke engang hva slags sykdommer det skal beskytte mot. Er hun helt fjern eller? Fjernstyrt. Er det kanskje det hun er? Gjør som alle andre gjør og har nesten ikke evnen til å tenke selv. Takk Gud for skolegangen og samfunnet som har hjulpet henne til å bli og tenke som alle andre.

Engelen hennes vræler av smerte når den sviende væsken inntar låret hennes. Hun kjenner det vrir seg i mammahjertet. ”Bare et stikk til nå,” sier helsesøster mens hun smiler. ”Hun er så flink så!”. Etter enda et hjerteskjærende hyl har mammahjertet hennes nesten kollapset men nå er hun i hvert fall beskyttet for alltid. Mot forferdelige sykdommer. Resten av livet…

Når engelen hennes var et døgn gammel fikk hun K-vitamin injisert i låret. Hennes første skudd. Et døgn gammel. 4 år senere leste hun seg frem til det. Men de har sluttet med det nå. Kan visst ha en sammenheng med leukemi. Jaja, det var flaks at de fant ut av det. Ikke en dag for sent. Men alle andre vaksiner er trygge altså. Helt klart trygt…Hun kremter og svelger dobbelt. Kanskje trippelt. Hva skal den vanlige mannen i gata tro?

Nå har crazyface havnet i kategorien ”antivaksere”. Det er visst et eget ord mot sånne folk. Folk som stiller spørsmål. Folk som leter etter fornuftige og ærlige svar. Foreldre som er skeptiske til hva det er i vaksinene som vi sprøyter inn i våre friske barn. Og gud hjelpe deg om du stiller spørsmål. Du blir hatet av alle og stilt alle slags mulige diagnoser i tillegg til at du er dum. ” Stein stokk dum”, var det ei veldig intelligent jente som sa.

Hun bryr seg egentlig ikke nevneverdig om det. Hun bryr seg over at ikke flere stiller spørsmål. Undersøker. Leter etter svar. Slutte å stole på forskningen som er gjort av de samme som tjener penger på det og slutte å være så hatefulle mot foreldre som er skeptiske og som ikke lenger tør å følge strømmen. Barn er sykere enn aldri før og ingen vet hvor sykdommene kommer fra.

Crazyface har lest. Lest, lest og lest. Lest enda mer. Og litt til. Aldri verden om hun hadde klart å vaksinere igjen. Alle kan hate så mye de vil.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s