Vaksinasjon – ”the biggest crime against humanity”

Hun vet hun provoserte de indoktrinerte og hjernevaska topplokkene til alle som er livredd for meslinger, kusma, polio, kikhoste og difteri når hun skrev innlegg om vaksiner, selv om hensikten ikke var å provosere men å mene noe, selv om meningene hennes ikke spiller noen rolle i dagens samfunn.

Crazyface kjenner det er noe som bygger seg opp i henne, en buldrende følelse som rister henne fra innsiden og ut hvor hun har lyst til å skrike og få folk til å forstå. Hun er så irriterende engasjert at til og med den dødsengasjerte universduden som hun ikke husker navnet på, ville mest sannsynlig ha ristet på hodet.

Hun har aldri vært spesielt engasjert i noenting før hun ble sykmeldt og leste og leste og leste til gikta tok henne og først da begynte hun å forstå hvordan verden henger sammen og hvor mye menneskeheten lider under det, uten at de enda forstår det selv. Nå har hun undersøkt mer enn hun trodde hun skulle klare. Ikke for hennes skyld. Ikke for deres skyld. Men for barnas skyld, som ikke har noe stemme. Fremtidens barn som ikke har noen valg. Det er de voksne som bestemmer men når de voksne verken forstår eller vil forstå og stoler på mediahysteriet og all galskapen så kjenner hun på håpløsheten like nærme som styggen på ryggen.

 

Men hva skjer egentlig med kroppen og hjernen ved å sprøyte gift i friske barn? Noen går det heldigvis bra for og noen tåler alt. Men veldig få tåler ikke alt og veldig mange dør eller blir alvorlige syke eller hjerneskadet av vaksinasjon. Dette er ikke noe VG velger å skrive noe om og det er ikke noe folkehelseinstituttet prater høyt om, det ville ført til en eksplosjon i antall erstatningssaker og store økonomiske tap. Men så kan en sikkert telle på ti fingre hvor mange ærlige saker mainstream-media har å komme med iløpet av en uke.

Ettersom fjesboka ble voldtatt av statuser over viktigheten av vaksinasjon etter at flere hundre hadde lest bloggen, tenker hun at kanskje meningene hennes betyr noe for noen allikevel selv om de fleste er uenig. Hun føler for å legge ved en link eller tre så kan alle som bryr seg og vil, se med egne øyne om hva vaksinasjon gjør og hvor lite vaksiner faktisk har hjulpet. Så lenge man vaksinerer vil vel alle sykdommene leve i evig tid for vi er alle bærere av det. Selv ble hun smittet av kusma fra datteren etter vaksinasjon. Dette skyldes blant annet juks med forskningsresultater av de som har produsert vaksinen og ingen leger på sykehuset ville innrømme det, de bare latet som de ikke visste hva det var fordi de mest sannsynlig ikke fikk lov å stille den diagnosen men legen hennes sa:”Åh herregud, du har kusma du. Men det får jeg egentlig ikke lov til å si”. Får ikke lov å si… Av hvem?

http://www.huffingtonpost.ca/lawrence-solomon/merck-whistleblowers_b_5881914.html

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cdOpMV4ZFECjHw61fEtYEFoN6lKpZ73UEt2aq6SUuc4/edit?pli=1#gid=0

http://www.organiclifestylemagazine.com/how-plumbing-not-vaccines-eradicated-disease/

https://www.facebook.com/pages/My-childs-vaccine-reaction/372638272814622?fref=ts

Det finnes så mye informasjon der ute. Let! Lær! Det er SÅÅÅ viktig. Antallet barn med diabetes, lærevansker, autisme, ADHD osv har fordoblet seg de siste årene og hvordan vet man at det ikke kommer av vaksinasjon? Det har blitt rene galskapen med 48 doser før fylte 6 år i statene og Norge følger etter. Crazyface eller ikke, hun håper noen vil interessere seg i å finne sannheten så alle kan sette en stopper for denne galskapen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s