Barnevernets maktgrep – Knuste sjeler og ødelagte liv

Det største høydepunktet i livet for de fleste foreldre er den dagen de får se sitt nyfødte barn for første gang, selv om evnen til å se er så og si fraværende grunnet gledes-tårer som spruter og et bankende hjerte som er i ferd med eksplodere av en forelskelse man aldri har kjent maken til, uavhengig av at den hylende, slitne, sjokkerte babyen fortsatt er ganske fremmed for både seg selv og resten av verden. Forelskelsen er der uansett, fra første stund. Dette er hennes erfaring men hun tror at flesteparten deler samme mening.

De kommende månedene vil hele storfamilien, venner, barn og dyr sniffe på det rykende, ferske vesenet i visshet om at den sjeldne og kortvarige lukta vil forsvinne i takt med babyens utviklende, egendefinerte menneskelukt og der lukta av bæsj, tiss og gulp vil være resten av årets happening. Sniffe den som sniffe kan, inntil da. Selv synes hun at lukta av gulp er ganske så god men det er ikke noe man trenger å fokusere på nå.

På hennes crazyface-planet har foreldrene førsteretten på sniffinga men det er dessverre ikke slik i landet Norge AS, der flere barnevernsansatte har røde horn stikkende ut fra det tomme, maktsyke topplokket og som står klare for å rive det nyfødte barnet ut av armene på sine skapere og gi det til noen helt fremmede i et såkalt beredskapshjem. Biologisk familie er visst ikke særlig ettertraktet fra barne”vernets” side så etter en mindre nøye vurdering sendes den sniff-løse babyen eller lille barnet videre til et fremmed fosterhjem, som mottar opptil 60 000 kr i måneden dersom de tar det imot.

Det trenger ikke nødvendigvis være med åpne armer, pedofile kan de også gjerne være, for hva er vel mer fristende for en pedofil enn å få betalt for å utføre sine groteske handlinger og kvalme lyster? Barnevernet har blitt, eller kanskje alltid vært en betalt godtebutikk for syke, pedofile monstre noe veldig mange barn har måtte erfare i årenes løp, i tillegg til det store savnet etter mamma og pappa, bror og søster.

Foreldrene må sammen eller hver for seg kjempe mot et ufattelig tregt system, mens den etterlengtede babyen vokser og ikke lenger vet hvem som hadde førsteretten på sniffinga in the first place. I systemet er mange dømt til å tape selv om bekymringsmeldingene har vært grunnløse og en mulig hevnaksjon eller lignende fra en eks, nabo eller fiende. For når barnevernet først er i livet til en familie, så skal det godt gjøres å ikke finne feil.

Crazyface har aldri hatt dårlige tanker om ”barnevernet” før og alltid tenkt at barnevernet tar de rette avgjørelsene i alle situasjoner siden dette handler om et uskyldig barn sitt liv. Ikke i sine villeste tanker og fantasier hadde hun noen gang forestilt seg at hun ville se på barnevernet som djevelskapen selv. Hun grer ikke alle under en kam her, enhver oppegående person som ikke er rakettforsker forstår dette, det er også helt sikkert mange som ikke engang har hår selv om de jobber med barnevern og de blir det ganske vanskelig å gre. Men hun prøver.

Crazyface sin saksbehandler havner dessverre under den kammen og ettersom hun har horn i panna i tillegg er hun litt vanskelig å gre. At det lugger og vil fortsette å lugge kan djeveldama takke seg selv for etter å ha klaska et sjokkerende vedtak i trynet på Crazyface om at hun og datteren skulle tilbringe 2 timer i uka sammen, under tilsyn.

Barnets beste i ”barnevernets” øyne var å fjerne barnet vekk fra sin elskverdige, gale mamma selv om de aldri før har sett de sammen og selv om de bare har møtt den gale mamma`n 3 ganger. Barnevernet påpekte at det har blitt gjort ny forskning nå som viser at barn ikke har godt av å vokse opp med psykisk syke foreldre. Hun lo litt inni seg når damen med horn sa det. Snakk om å gre alle under en kam. Jaja, alle er visst gode på det i dagens samfunn, til og med ny forskning.

Sammen med ”bessa” og kjæresten fikk de damen med horn til å nesten besvime av et syndrom hun påtok seg underveis da det endte med langhelger uten tilsyn. Djeveldama ymtet fram at hun syntes crazyface dro strikken for langt. Hvordan våger du å ville tilbringe mer tid med din datter lissom. Makan til mor!

Crazyface kunne se at saksbehandleren letet etter det berømte, svarte hullet i gulvet slik hun selv hadde erfart første gangen de møttes og hun forsto fort at det ikke handlet om barnets beste her, men saksbehandlerens ønske om å ikke tape ansikt og sak og nå sitter hun som et skremt dyr i sofahjørnet, overkjørt av crazyface, pappa`n og kjærestens ord.

Skal det virkelig SÅ lite til for å fjerne et barn fra sine foreldre? Hun kjenner hun mistet respekten for både djeveldama og barnevernet og hun vet at de fleste i Norge og mange andre land, frykter et barnevern som bør være der for å hjelpe. Ingen bør vel frykte sin hjelper? Det er så og si ingen barn som bør miste kontakten med sine biologiske foreldre og det er få foreldre som ikke fortjener å få sniffe på sine nyfødte barn.

Når 7 private aktører har tjent over 550 millioner kroner de siste 5 årene på denne galskapen så er det ikke rart at barnevernet er fryktet. Alt handler om penger. Nok en gang.

 

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s