Coldhearted biatch

Hun strekker på armene og bena og føler seg usedvanlig våken. Alarmen på telefonen har ikke ringt så hun skal trosse våkenheten og nyte søvnen og stillheten en stund til. Hun gjesper, snur seg rundt og ser på klokka på nattbordet.

12:21….?!?!

Normalt sett ville hun ha klikka både rett frem og i vinkel. Kasta klokka i veggen, løpt rundt som en forvirra høne, bombandert med tusen negative tanker over hvor håpløs hun er mens hun går rundt seg selv i en halvtime der ville sokker, truser, bukser og gensere flyr rundt på soverommet mens hun leter etter noe som matcher, samtidig som sinnet er i ferd med å boble over evnen til å ha fullstendig kontroll.

Hun ville ha prøvd å sminke seg mens tårene renner over av utmattelse på grunn av livet hun ikke takler og avtaler som hun aldri klarer å overholde og som alltid suger henne ut av komfortsonen og inn i et stresshelvete som hun helt klart kunne greid seg foruten.

Men hun ligger fortsatt under dyna og ser på de blinkende tallene. 12:23.

Hun prøver iherdig å kjenne på sinnsykheten som normalt sett ville ha meldt seg for to minutter siden men den kommer ikke engang snikende.

”Det kunne vært så mye verre”. Sangen til den norske hip hop duden har brent seg inn i skallen og ser ut til å dukke opp hver gang hun trenger det som mest. Hun tar et dypt åndedrag og innser at hun har blitt en coldhearted biatch som ikke lenger lar seg bli påvirka av hvilken som helst utfordring eller problem.

Hun har egentlig ikke mindre problemer nå enn før. Tvert imot, de har vokst seg større og sterkere enn noen gang men fremfor å spise lykkepiller og andre apatiske medisiner har hun meditert vekk alle de negative tankene og de ser ikke ut til å komme tilbake.

Hun kunne ønske det var flere som fant løsningen ved den undervurderte behandlingen som er gratis og som ikke har noen bivirkninger utenom faren for å bli en coldhearted bitch som henne selv.

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s