En dans på roser

Det var ikke slik hun hadde forestilt seg livet. Det kan hende hun bare drømte det engang men hun mener å ha hørt at livet er en dans på roser. For en utrolig spennende dans det må være. Full av kjærlighet, aroma, godlukt, torner, farger og blader. Eksotisk, romantisk og smertefullt på samme tid. Hun har gjort mye rart i livet men aldri før har hun danset på roser.

8bc9752db8338fea824160228a9ee39c

Heldigvis er hun spontan som synda sjæl og hun har tilllatt vinden å blåse henne både hit og dit, fram og tilbake, til tider motvillig både opp og ned, uten å kjenne savnet etter rosedansen. Den kan vente til drømmeprinsen dukker opp , når helvete fryser til is.

Hun vet ikke om hun er opp-ned nå men hun tror det. Riktig vei er hun i hvert fall ikke men det har hun heller aldri vært. Hun liker å være litt på vranga med trynet rett vei, vendt mot vinden.

Hun titter ned i den fristende, kalde ølen, tappet av selveste Jimmy, svensken med bakoversveis, sovepose og liggeunderlag, fordi han har aldri evnen til å finne veien hjem.

Hun oppdager en flue som kjemper livets kamp i hennes verdifulle dråper.

Ser ikke ut som denne stakkaren danser på roser heller. Lider nok samme skjebne som Jimmy i kveld, uten verken sovepose eller liggeunderlag. Full som en villmann, tørst som en gjøk. Våt som en hund. Stakkars sjel. Brutalt.

Hun putter den nylig lakkede neglen ned i ølen, vel viten om at hun er villmannens siste håp om overlevelse. Neglen fungerer nesten som Noas ark for den lille stakkaren, mangler bare resten av verdens respektive sjeler. Og Jesus.

Ølen fungerer som lim for mini- Jimmy og vingene har klistret seg fast i den lille kroppen. Ser ut som om han tar sitt siste åndedrag idet hun iherdig prøver å få han ut av Noas ark. Hun må studere fyllesvinet nøye for å oppdage at halve kroppen er borte. Hun titter ned i ølen for å få bekreftet det hun fryktet aller mest. Så sant fylle-flua ikke har en tvilling, er hans skjebne avgjort. R.I.P Mr.flue.

glassbeer-2

Selv om hun føler med han, sier hun aldri nei takk til proteiner i ølen.

Idet hun er iferd med å ta en slurk med øynene igjen, skvetter hun bakover av en mørk stemme som vil tilby henne en ny øl. Hun studerer det halvlange, lyse håret som kan minne litt om hennes eget, med brune, fine øyne og et sjarmerende smil. Antakeligvis hovedviitne til hele flueseansen. Han har en farlig utstråling som kan tiltrekke både døde fluer og sovepose-Jimmy. Hun vil ikke se mer på han. Ikke klar for å bli utstrålt.

Så lenge han ikke tilbyr henne en dans på roser, skal hun nyte ølen helt alene mens hun danser fluedansen på gulvet til sovepose-Jimmy.

Helvete har nemlig ikke fryst til is enda.

 

 

Reklamer

Sendt av

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted. Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand. Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete. Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg... Her er hennes nakne sannhet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s