Om crazy-face

Dette er historien om Kathleen, en selvransakende, nymoderne liksom-hippie på vei ut av et brennende helvete og mest sannsynlig inn i et nytt et, men forhåpentligvis med litt mindre flammer. Kathleen ja. Alder spiller ingen rolle, heller ikke sted.

Vitnene til hele den brennende seansen vil antakeligvis bestå av hennes aller kjæreste, stakkarslige familie, venner og fiender og en bunch av idioter som ikke er verdt å snakke om men som man allikevel nevner fordi man er oppdratt til å prøve å være litt hyggelig. 

9eed5a54126f986b6814a1078f9a92ca

Meninger. Mening meg her, mening meg der. Føler ikke at meningene hennes spiller en rolle i et samfunn som er på vei nedover i et system som spiser alle sine sjeler levende uten at noen yter motstand.  Hele tragedien med hele tilværelsen er at alle er ufriviliig brainwashed og det er ikke vits å verken skyve under et teppe eller det brennende helvete.

Meninger eller ikke. Hun tenkte at de ubetydelige meningene hennes kunne være verdt en blogg, eller hva man enn kan kalle det. Dette er hennes nakne sannhet.

2 kommentarer om “Om crazy-face

  1. Sterkt å lese, kjenne at eg får en enorm trang til å bli et bedre medmenneske. Takk for at du deler, muligens noen får det litt bedre nå rett å slett for at du har gitt meg noe å tenke på! takk!

    1. Så hyggelig sagt av deg 🤗 Tusen hjertelig takk! Jeg har alltid likt å dele tankene mine. Rett fra leveren. Ikke alle synes noe om det men dømme den som dømme vil! Ha en god sommer 🌞

Legg igjen en kommentar